echecs16.info Theory SOAL TOEFL ITP DAN PEMBAHASAN PDF

SOAL TOEFL ITP DAN PEMBAHASAN PDF

Monday, October 7, 2019 admin Comments(0)

SOAL TES TOEFL DAN PEMBAHASAN JAWABAN echecs16.info - Download as Download as PDF, TXT or read online from Scribd . TOEFL Itp Section 2. Gamba tempat penamp untuk menyisi gambar. ITP TOEFL. STRATEGIES AND TIPS. READING SECTION. Ukrida Department of English. Ira Rasikawati. ITP TOEFL PRACTICE QUESTIONS. The following practice questions and the directions for each section are similar to those you will find in the ITP. TOEFL and .


Author:FREDDIE PARRIN
Language:English, Spanish, Indonesian
Country:Austria
Genre:Science & Research
Pages:411
Published (Last):23.09.2015
ISBN:265-3-51190-695-7
ePub File Size:27.86 MB
PDF File Size:13.75 MB
Distribution:Free* [*Register to download]
Downloads:34544
Uploaded by: JACQUELYNE

A single copy of this Handbook is distributed free to all students registered for a TOEFL ITP test. No part of this publication may be reproduced or transmitted in. Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban (Structure and Written Expression- Model Test 2) Jenis soal test TOEFL di bawah ini merupakan soal tes TOEFL ITP . TOEFL. Test of English as a Foreign Language. Test Book EDUCATIONAL TESTING SERVICE, ETS, the ETS logos, TOEFL, and the TOEFL logo.

This section is designed to measure your ability to recognize language that is appropriate for standard written English. There are two types of questions in this section, with special directions for each type. Questions 1—4 are incomplete sentences. Beneath each sentence you will see four words or phrases marked A, B, C and D. Choose the one word or phrase that best completes the sentence.

A They come from the Southwest. B They come most days of the year. C They are the hardest during the night. Choose the one word or phrase that best completes the sentence. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that corresponds to the letter of the answer you have chosen.

The sentence should read, "Geysers have often been compared to volcanoes because they both emit hot liquids from below the Earth's surface. The sentence should read, "During the early period of ocean navigation, there was hardly any need for sophisticated instruments and techniques.

In questions 5—10, each sentence has four underlined words or phrases. The four underlined parts of the sentence are marked A, B, C and D. Now, these enzyme hunters occupied center stage. These gene hunters, or genetic engineers, use recombinant DNA technology to identify and clone genes and introduce them into bacterial cells and plants to create factories for the massive production of hormones and vaccines for medicine and for better crops for agriculture.

Biotechnology has become a multibillion-dollar industry. In view of the inexorable progress in science, we can expect that the gene hunters will be replaced in the spotlight. When and by whom? Which kind of hunter will dominate the scene in the last decade of our waning century and in the early decades of the next? I wonder whether the hunters who will occupy the spotlight will be neurobiologists who apply the techniques of the enzyme and gene hunters to the functions of the brain: What to call them?

The head hunters. I will return to them later. What is the main topic of the passage? Which of the following can be cured by a change in diet? With which of the following statements would the author be most likely to agree? Questions In the mid-nineteenth century, the United States had tremendous natural resources that could be exploited in order to develop heavy industry. Most of the raw materials that are valuable in the manufacture of machinery, transportation facilities, and consumer goods lay ready to be worked into wealth.

Iron, coal, and oil-the basic ingredients of industrial growth-were plentiful and needed only the application of technical expertise, organizational skill, and labor. One crucial development in this movement toward industrialization was the growth of the railroads. The railroads contributed to the industrial growth not only by connecting these major centers, but also by themselves consuming enormous amounts of fuel, iron, and coal.

For example, machine tools, the tools used to make goods, were steadily improved in the latter part of the nineteenth century-always with an eye to speedier production and lower unit costs. The increased urban population was nourished by the increased farm production that, in turn, was made more productive by the use of the new farm machinery.

Dan soal toefl pembahasan pdf itp

American agricultural production kept up with the urban demand and still had surpluses for sale to the industrial centers of Europe.

The labor that ran the factories and built the railways was recruited in part from American farm areas where people were being displaced by farm machinery, in part from Asia, and in part from Europe.

Europe now began to send tides of immigrants from eastern and southern Europe-most of whom were originally poor farmers but who settled in American industrial cities.

According to the passage, what was one effect of the improvement of machine tools? According to the passage, who were the biggest consumers of manufactured products? According to the passage, what did the United States supply to European cities? Terjemahan Arsitektur khas Amerika dimulai oleh Frank Lloyd Wright, yang telah dikenal bahwa bentuk harus mengikuti fungsi dan siapa yang berpikir bangunan tidak dipisahkan oleh arsitektur tetapi sebagai bagian keseluruhan organik yang termasuk tanah, masyarakat, dan kumpulan masyarakat.

Dalam cara yang sangat nyata ,rumah-rumah kolonial New England dan beberapa perkebunan Selatan telah berfungsi, tetapi Wright adalah arsitek pertama yang membuat fungsionalisme prinsip otoritatif untuk umum juga domestik. Sejak , ia membangun Persatuan Candi di Oak Park, Illinois, gereja-Gereja yang pertama dari yang melakukan begitu banyak merevolusi arsitektur gereja di Amerika Serikat.

Kemudian menggunakan kejeniusannya untuk struktur yang berbeda-bedaseperti rumah, sekolah, bangunan perkantoran dan pabrik-pabrik, di antaranya Gedung Larkin terkenal di Buffalo, New York, dan perusahaan bangunan Johnson Wax di Racine, Wisconsin. The author mentions the Unity Temple because, it Jawab: Jawaban yang mengandung ide serupa ada pada pilihan B.

Sedangkan South Plantations bukanlah hasil karyanya karena sudah didesain oleh orang terdahulu seperti yang disebutkan dalam bacaan. Terjemahan Ada dua jenis dasar gletser, yang mengalir ke luar dalam semua arah dengan kurang memperhatikan setiap daerah yang mendasari dan orang-orang yang dibatasi oleh medan untuk suatu jalan tertentu.

Kategori pertama gletser mencakup selimut yang besar yang mencakup seluruh benua, tepat disebut lembaran es. Harus ada lebih dari Ketika bagian dari lembaran es menyebar samudera, mereka membentuk es rak. Sekitar Itu adalah sekitar 3 kilometer yang mendalam pada titik tertebal di northern Alberta. Sekarang yang ada hanya dua lembar yang tersisa di dunia, orang-orang yang meliputi Greenland dan Antartika.

Badan domelike es yang juga mengalir keluar di segala penjuru tetapi mencakup kurang dari Kategori kedua gletser termasuk orang-orang dari berbagai bentuk dan ukuran yang umumnya disebut gunung atau alpine gletser.

Salah satu bentuk gunung gletser yang menyerupai topi es yang mengalir ke luar dalam beberapa arah disebut medan es. Drew became head of the new commission. Drew was committed to the president's appointments.

B She wasn't furious. C She felt there should have been more fairness. D She was extremely angry. B The plates did not need to be washed.

(DOC) SOAL TOEFL DAN PEMBAHASAN JAWABAN | Nur Janah - echecs16.info

C The man would not be ready to go. D The dishes would not be done. He didn't know that grapes were cheaper than cherries. He bought grapes because they were cheaper than cherries.

He didn't download either grapes or cherries because of the price. Part B Directions: In this part of the test, you will hear longer conversations.

After each conversation, you will hear several questions. Remember, you are not allowed to take notes or write in your test book. A Attend a football game alone. B Go to a sporting event. C Eat in the cafeteria and study. D See a play. A It's the final game of the season.

B It's better than the drama department's play. C It's a very important game.

Pembahasan pdf dan soal toefl itp

D It's close to the cafeteria. A A play. B A game. C A study group meeting. D Dinner in the cafeteria. A Saturday night. B After dinner in the cafeteria. C Sunday afternoon. D Maybe next weekend. A Trash orbiting Earth. B A trip by an astronaut to the Moon.

C The overabundance of garbage on Earth. D Becoming space scientists. A From a lecture. B In a magazine article. C In a book. D On a television program. B The problem will take care of itself. C Scientists will find solutions to the problem. D The junk will fall to Earth. Part C Directions: In this part of the test, you will hear several talks. After each talk, you will hear some questions. The talks and questions will not be repeated.

Here is an example. This painting, called "American Gothic," is a starkly simple depiction of a serious couple staring directly out at the viewer.

Now listen to a sample question. Each one is followed by several questions about it. For questions , you are to choose the one best answer, A , B , C , or D , to each question. Answer all questions following a passage on the basis of what is stated or implied in that passage. For as long as merchants have set out their wares at daybreak and communal festivities have been celebrated, people have been in rough agreement with their neighbors as to the time of day.

The value of this tradition is today more apparent than ever. Were it not for public acceptance of a single yardstick of time, social life would be unbearably chaotic: Example I What is the main idea of the passage? A In modem society we must make more time for our neighbors. B The traditions of society are timeless. C An accepted way of measuring time is essential for the smooth functioning of society.

D Society judges people by the times at which they conduct certain activities. The main idea of the passage is that societies need to agree about how time is to be measured in order to function smoothly. Therefore, you should choose C. Questions A distinctively American architecture began with Frank Lloyd Wright, who had taken to heart the admonition that form should follow function and who thought of buildings not as separate architectural entities but as parts of an organic whole that included the land, the community, and the society.

There must be over 50, square kilometers of land covered with ice for the glacier to qualify as an ice sheet. When portions of an ice sheet spread out over the ocean, they form ice shelves. About 20, years ago the Cordilleran Ice Sheet covered nearly all the mountains in southern Alaska, western Canada, and the western United States. It was about 3 kilometers deep at its thickest point in northern Alberta.

Now there are only two sheets left on Earth, those covering Greenland and Antarctica.

Dan soal pembahasan pdf toefl itp

The second category of glaciers includes those of a variety of shapes and sizes generally called mountain or alpine glaciers. Elias, and Chugach mountains of Alaska and northern British Columbia.

Cirque glaciers are found in depressions in the surface of the land and have a characteristic circular shape. What does the passage mainly discuss?

It can be inferred that ice sheets are so named for which of the following reasons? According to the passage, where was the Cordilleran Ice Sheet thickest?

Exam English ✓

Which of the following types of glaciers does the author use to illustrate the two basic types of glaciers mentioned in line 1? Klik Selengkapnya. Homo habilis and its successor, Homo erectus, coexisted with Australopithecus robustus on the plains of South Africa for more than a million years. The earliest fossil-containing layers of sedimentary rock in the cave date from about 1. The most important feature of the Australopithecus robustus hand was the pollical distal thumb tip, the last bone in the thumb.

That muscle gave Australopithecus robustutJ an opposable thumb, a feature that would allow them to grip objects, including tools. The researchers also found primitive bone and stone implements, especially digging tools, in the same layers of sediments. They walked upright, which would have allowed them to carry and use tools. The discovery that Australopithecus robustus also used tools means that researchers will have to seek other explanations for their extinction. Perhaps their reliance on naturally occurring plants led to their downfall as the climate became drier and cooler, or perhaps Homo habilis, with their bigger brains, were simply able tomake more sophisticated tools.

Which of the following does the author mention as the most important recent discovery made in the Swartkrans cave?

What does the author suggest is unclear about Australopithecus robustus? Where in the passage does the author mention the materials from which tools were made?

Toefl dan pembahasan pdf soal itp

These hunters had tracked down one after another of the microbes responsible for the most dreaded scourges of many centuries: But there, remained some terrible diseases for which no microbe could be incriminated: Then it was discovered that these diseases were caused by the lack of vitamins, a trace substance in the diet. The diseases could be prevented or cured by consuming foods that contained the vitamins. They discovered that key enzymes in metabolism depend on one or another of the vitamins as coenzymes to perform the chemistry that provides cells with energy for growth and function.

Now, these enzyme hunters occupied center stage. These gene hunters, or genetic engineers, use recombinant DNA technology to identify and clone genes and introduce them into bacterial cells and plants to create factories for the massive production of hormones and vaccines for medicine and for better crops for agriculture. Biotechnology has become a multibillion-dollar industry. In view of the inexorable progress in science, we can expect that the gene hunters will be replaced in the spotlight.

When and by whom? Which kind of hunter will dominate the scene in the last decade of our waning century and in the early decades of the next? I wonder whether the hunters who will occupy the spotlight will be neurobiologists who apply the techniques of the enzyme and gene hunters to the functions of the brain: What to call them?

Soal toefl itp dan pembahasan pdf

The head hunters. I will return to them later. What is the main topic of the passage? Which of the following can be cured by a change in diet? With which of the following statements would the author be most likely to agree? Questions In the mid-nineteenth century, the United States had tremendous natural resources that could be exploited in order to develop heavy industry. Most of the raw materials that are valuable in the manufacture of machinery, transportation facilities, and consumer goods lay ready to be worked into wealth.

Iron, coal, and oil-the basic ingredients of industrial growth-were plentiful and needed only the application of technical expertise, organizational skill, and labor. One crucial development in this movement toward industrialization was the growth of the railroads.

The railroads contributed to the industrial growth not only by connecting these major centers, but also by themselves consuming enormous amounts of fuel, iron, and coal.

For example, machine tools, the tools used to make goods, were steadily improved in the latter part of the nineteenth century-always with an eye to speedier production and lower unit costs. The products of the factories were rapidly absorbed by the growing cities that sheltered the workers and the distributors. The increased urban population was nourished by the increased farm production that, in turn, was made more productive by the use of the new farm machinery.